Visit my YouTube channel here.

Ghostbusters II (1989)

You know, I’m a voter. Aren’t you supposed to lie to me and kiss my butt?

Det måtte komme en oppfølger til Ghostbusters. Gjengen er tilbake, alle skuespillerne fra den første filmen medvirker i denne oppfølgeren. Samme regissør, samme manusforfattere. Så dette skulle tyde på at Ghostbusters II ville bli en like god film som den første filmen, eller var det kun et ønske?

Ghostbusters II er ikke en god film. Historien i den første filmen var enkel, men den fungerte. Historien i Ghostbusters II er også enkel, men den fungerer ikke grunnet elendig dialog og en skurk vi nesten aldri ser. Og når han først viser seg, ser han ut som en gammel, hyggelig rocker.

Historien er overalt. Jeg kjøper ikke at myndighetene i New York tror at gjengen i Ghostbusters er en gjeng med svindlere. Det ender med at de blir ført bort i tvangstrøyer! Hva faen? Uansett sjanger, er historiefortellingen bedriten i Ghostbusters II. Ved siden av den bedritne historiefortellingen, er filmmusikken grusom. Jeg kommer ikke over den dårlige filmmusikken, det var tortur jeg ble utsatt for! Faen ta slutten på 80-tallet, og begynnelsen på 90-tallet! Musikken som kom da må være noe av det dårligste i musikkhistorien.

Det topper seg mot slutten når gjengen i Ghostbusters styrer Frihetsgudinnen, og befolkningen i New York synger og sprer glede. Igjen, for et manus, for en historiefortelling. Hva faen?

Er det bare meg, eller er det flere som vrenger seg i stolen i smerte når Bill Murray og Rick Moranis kysser sine kvinner? Jeg digger Bill Murray med sitt trøtte ansikt. Hadde vært artig å se Bill Murray som baby. jeg tror han må ha vært det man ikke kaller for en søt baby, men som sjarmerte de fleste med sine vitser. Når jeg først er inne på folk som gjør meg forbannet. Peter MacNicol er heller ikke så aller verst. Han ser ut som en nerd jeg garantert hadde banket opp på skolen i mine yngre glansdager. Det er noe med trynet og håret hans som gjør meg forbanna.

Ghostbusters II er en dårlig oppfølger på syretripp.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggere liker dette: