Visit my YouTube channel here.

Scrooged (1988)

The bitch hit me with a toaster!

Scrooged er en herlig film der Bill Murray virkelig er i sitt ess som grinebiteren Frank Cross. Jeg blir alltid overrasket over hvor frekk i kjeften denne filmen er, og det er det som skiller den ut fra de andre filmene basert på A Christmas Carol. Det er så absurd å høre språkbruket og se de merkelige hendelsene. Dette er en skikkelig frekkas av en film som ikke har den kvalmende julestemningen som dessverre de fleste andre filmer har.

Scrooged er en vill film som få kan følge etter. Stemningen og Bill Murray i storform kan aldri slå feil. Bill Murray er ikke en pen mann, men fy pokker han har en perfekt timing som komiker. Jeg grøsser bare ved tanken der Jim Carrey eller Kevin James hadde spilt Frank Cross, så vi skal være glade for at Scrooged ble spilt inn i 1988.

Scrooged er en perfekt og absurd julefilm der Richard Donner også viste for verden at han også kunne regissere en god komediefilm. Richard Donner var en fantastisk regissør som taklet de fleste sjangre, det kan ikke man si om så mange regissørere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.