Visit my YouTube channel here.

Grabbers (2012)

grabbers

Fulle irer og et monster fra verdensrommet.

Grabbers er en irsk monsterfilm som følger i fotsporene til Tremors. På papiret så virket Grabbers ut som en morsom film der irene må drikke seg fulle for å overleve en stormfull natt. Men det var bare på papiret.

Problemet med Grabbers er todelt. For det første er ikke karakterene interessante i det hele tatt, og skuespillerne har ikke den nødvendige kjemien for å få dette til å fungere. For det andre så skjer det svært lite her. Filmen har ikke noe form for nerve i det hele tatt, det blir for mye prat og kjærlighet og for lite fart og spenning.

Filmmusikken er irriterende billig, den tar heller aldri slutt. Den passer bare ikke inn i dette universet. Filmen har heller ikke den gode rytmen og høydepunktene som de beste monsterfilmene har. Mulig det var budsjettet som satte en stopper for mer tempo og action.

Grabbers skuffet. Dette er langt i fra en ny Tremors, selv om det tydeligvis var inspirasjonskilden. Tonen er lett og lystig, men humoren stinker for det meste. Se heller Tremors, spesielt de to første filmene, det er en mye bedre filmopplevelse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.