Visit my YouTube channel here.

Troubleshooter (2010)

troubleshooter

En privatetterforsker er på rømmen fra politiet for han har blitt lurt så politiet tror han har drept en kvinne. Nå må han finne ut hvem som står bak, og han må beskytte datteren sin fra slemme, korrupte menn. Han kan ikke stole på noen, ikke engang sine nærmeste venner.

Troubleshooter er en lett underholdningsfilm fra Sør-Korea. Men det er en film som har veldig mange og synlige problemer. For det første blir man aldri kjent med karakterene. Protagonisten blir lurt inn i en felle etter kun 10 minutter, filmen bygger ikke opp karakterene eller historien, her er det rett på.

Det er null karakterdybde her. Regien er svak. Det er vanskelig å følge med på historien da det er flere korrupte ledd som filmen aldri går i dybden på. Klippingen og kameraføringen er elendig. Regissøren tror sikkert at han er veldig kul og trendy med den elendige kameraføringen og klippingen. Dette gjør at man mister oversikten, og filmen får ikke rytmen den trenger for å fungere bedre.

Troubleshooter er en leken underholdningsfilm som aldri blir for mørk, men elegant er den ikke. Den mangler energi, man føler aldri at protagonisten og hans datter er i livsfare. Dette er ikke en film man må få med seg, den er tom og handlingen går på de berømte skinnene.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.