Visit my YouTube channel here.

Haunters (2010)

Hjernekontroll er skumle greier.

Haunters er en slags blanding av Unbreakable og X-Men, der to menn kjemper mot hverandre. Den ene kan kontrollere andre mennesker når han får øyekontakt med sine ofre, den andre tåler veldig mye og kommer alltid tilbake til hektene igjen. Høres ikke det veldig kjent ut?

Estetisk er Haunters en fin film, og den har også noen fine og nervepirrende øyeblikk. Men historien og rollefigurene er så tomme, og når filmen bruker halvparten av spilletiden på de tomme rollefigurene og den meget svake historien, så stopper fremdriften og flyten. Skurken må sies å være skikkelig irriterende. Han er ikke mye å se på med en hårsveis fra helvete og stygge klær. Han mangler et bein også, og det er ikke vanskelig å se hvor skaperne bak Haunters har hentet sin inspirasjon fra når de skapte denne lite originale rollefiguren, Elijah Price fra Unbreakable.

I Haunters ser man i det ene øyeblikket hvor gode actionsekvensene kunne ha vært med mer kreativitet og høyere tempo. Det er en film som hadde et stort potensiale hadde manuset blitt finskrevet og rollefigurene fått mer personlighet. Haunters er fremdeles en underholdende film, men jeg hater å se filmer med et så stort potensiale bli middelmådige.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggere liker dette: