Visit my YouTube channel here.

Innocent Seven (2005)

innocent seven

En gruppe foreldre tar med seg ungene sine på en campingntur i rolige omgivelser. Det ungene ikke vet er at foreldrene har solgt dem for å selge organene deres. Alle foreldrene er barnemishandlere, de fleste hater ungene sine. Men uventede ting skjer på denne turen, ungene er ikke så dumme som foreldrene trur.

Innocent Seven er en lystig dramakomedie med uskyldige unge barn og ondskapsfulle foreldre som ikke fortjener livets rett. Filmen blir aldri direkte mørk, og den overrasker heller ikke med slutten, den forventet jeg.

Det mest interessante er selvsagt temaet filmen tar opp, mulig barnemishandling er veldig utbredt og tabubelagt i Japan kan det virke som. Skuespillerne er greie, men det er ingen som bemerker seg nevneverdig.

Innocent Seven er en annerledes film som er ganske modig og leken med temaet den tar opp. Karakterene har ikke mye personlighet, de er enten onde eller så er de uskyldige barn. Det funker, for det er den merkelige historien som skal få oss til å tenke. Hva er galt med folk, og er slutten tilfredsstillende nok?

2 thoughts on “Innocent Seven (2005)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.