Visit my YouTube channel here.

Justified: Season 5 (2014)

justified-season-5

Raylan Givens må hamle opp med familien Crowe.

Den fjerde sesongen var grei nok, men den skuffet meg litt. Derfor var det hyggelig å se at den femte sesongen hadde mer energi og gnist.

Protagonisten må også i denne sesongen spille annenfiolin, noe han også på en måte gjorde i den fjerde sesongen. Det er ikke så mye mer denne karakteren har å gi, han har spilt sin kort, noe en merker godt.

Det blir litt for mange karakterer i den femte sesong. Heldigvis har denne sesongen god kontroll på karakterene, og det blir aldri vanskelig å følge med på handlingen. Men når det blir så mange karakterer, går det selvsagt litt ut over karakterdybden.

Nå er det svært mange serier som har latt seg inspirere av kongeserien Game of Thrones. Da tenker jeg på uventede dødsfall. Det skjer også her i den femte sesongen, og for å si det sånn, det var på tide! Justified har vært litt kjedelig på det punktet, at den har vært veldig forutsigbar.

Jeg synes den femte sesongen var mye mer underholdende enn den fjerde sesongen. Det er mye mer energi i den femte sesongen, det er rett og slett en helt annen type sesong enn den fjerde sesongen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggere liker dette: