Visit my YouTube channel here.

Justified: Season 4 (2013)

justified season 4

Hvor i helvete er Drew Thompson?

Den fjerde sesongen er til nå den svakeste sesongen. Problemet med denne sesongen er at det finnes ikke en hovedskurk her. Det er greit at man prøver noe nytt, men midtveis i sesongen skjønner man at det her ikke fungerer optimalt. Til nå har hver eneste sesong hatt en synlig og sentral skurk, det har man ikke nå.

Samtidig begynner Raylan Givens å bli veldig anonym. Det skjer ikke så mye med ham lenger, det er de andre sentrale karakterene, spesielt Boyd Crowder som begynner å overta roret. Det ser også ut som om Timotyh Olyphant begynner å kjede seg i rollen. I de første sesongene strålte han som solen, nå ser man på kroppsspråket at han begynner muligens å bli lei av hele rollen.

Det begynner først å skje noe interessant når noen lakeier av en mektig mann dukker opp i byen, først da er Justified skikkelig på hjemmebane med nerve, dramatikk og stil. Men det tar veldig lang tid før de dukker opp, så det som skjer med den lite pene horen blir viet for mye tid. Jeg liker ikke horer, spesielt ikke dumme horer som ser ut som Ellen May!

Jeg kan ikke si at jeg gleder meg så ekstremt mye til den femte sesongen siden Raylan Givens som karakterer og Timothy Olyphant som skuespiller begynner å svinne hen. Samtidig er det heller ikke like interessant å følge Boyd Crowder og hans kamp mot rivaler, og hans mål om å sitte på tronen. Det blir for mye av det samme hele tiden, sesong etter sesong, for nå går man heller ikke noe særlig i dybden på karakterene og deres følelsesliv.

2 kommentarer til «Justified: Season 4 (2013)»

  1. En ting skal Justified ha som mange serier kan lære noe av, oppbygningen av hver sesong. 2 episoder inne i hver sesong er det så vidt jeg ikke gir opp hele serien, så tar den seg opp og innen eppisode 5 er jeg hektet igjen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggere liker dette: