Visit my YouTube channel here.

The Divine Move (2014)

the divine move

En mann som er veldig god i spillet Go, er ute etter hevn etter at en slem mann drepte hans bror.

The Divine Move er en film som fokuserer veldig mye på det populære spillet Go. Jeg kan ikke noe om dette spillet, så det er litt kjedelig å se en film som fokuserer så mye på dette spillet når man ikke kan reglene.

Men motivet til protagonisten er hevn, og det er noe de kan fleste relatere til. Det blir også litt slåssing her, volden er overraskende grafisk og rå, men merkelig nok så er det også til tider en lett og frekk tone som blir skapt med enkelte karakterer som hjelper protagonisten.

Historien er enkel, protagonisten skal straffe en slem mann og hans undersåtter, og han får hjelp av andre gode Go-spillere som hjelper han med å utføre hevnplanen.

Skuespilleren som spiller skurken er en herlig type. Jeg har sett hans ansikt i andre filmer, og han får meg alltid til å tenne. Jeg får lyst til å slåss med TV-skjermen når jeg ser hans ekle, sleske ansikt. Og ja, jeg slår folk med briller!

The Divine Move er en underholdende film som byr på spill og grafisk vold. Denne kombinasjonen fungerer overraskende nok, men filmen har ikke akkurat det mest gjennomførte manuset da filmen ikke bruker mye tid på å forklare hvorfor protagonisten ble fengslet, og den burde også ha brukt mer tid på kvinnen som protagonisten faller for og ikke minst menneskeliggjøre den lille jenta som er et geni i spillet Go. Hun blir underveis plutselig en skurk hun også, noe som ikke passet inn i det hele tatt. Men totalt sett er The Divine Move en veldig underholdende film.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggere liker dette: