Visit my YouTube channel here.

The Evil Within (2014)

Mystiske ting skjer på et psykiatrisk sykehus.

Mange så frem til The Evil Within på grunn av mannen bak dette spillet, Shinji Mikami, er mest kjent for å ha stått bak det første Resident Evil-spillet. Det første spillet i den serien var og er et fantastisk spill, det klarte å blande atmosfære og action på en perfekt måte.

The Evil Within er et spill som kan være svært spennende og som byr på mørk og spennende atmosfære. Problemet med spillet er at vi får flere lange actionsekvenser og scener som ikke helt hører hjemme i dette spillet når man har spilt spillet i noen timer. Det blir mer og mer fokus på action, det ødelegger dessverre litt for mye i lengden.

The Evil Within er helt klart best når man må snike seg rundt med protagonisten når han har få eller ingen våpen som vil gjøre noe nytte for seg. Da glemmer man å puste når man sniker seg rundt og håper på at ingen gærninger vil oppdage deg. Det blir spesielt intenst med den svære karen som går rundt med en safe på hodet. Jada, jeg vet, det er ikke vanskelig å skjønne hvor man lånte denne karakteren fra. Svaret er Silent Hill-spillene, navnet er Pyramid Head.

Men når det blir tid for action føles det hele påtvunget ut, og det føles ut som om man spiller to forskjellige spill. Det er ikke at actiondelen er dårlig, men man blir dratt ut av atmosfæren og historien når det begynner å ta for mye av med drap og vold. For det er ikke få personer og skapninger man dreper her.

Liker man spill som fokuserer mye på atmosfære og sniking, så er dette et spill verd å spille. Men det blir dessverre for mye action etter hvert, det burde man være forberedt på.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggere liker dette: