Visit my YouTube channel here.

Rampage (2018)

Forvokste og aggressive dyr må stoppes, og personen som må stoppe disse farlige og aggressive dyrene er selvfølgelig en mann med store muskler.

De fleste som er på min alder husker dataspillet Rampage, det var et spill jeg kunne spille i 20 minutter så var jeg lei av hele spillet. Hollywood er jo helt patetiske, de vet jo snart ikke hvordan de skal lage filmer og de er desperate etter å finne noe som kan tjene mye penger uten å legge ned noe særlig arbeid i produksjonen.

Rampage er en skikkelig drittfilm som ikke er underholdende, spennende eller engasjerende. Det er en lat og svært innholdsløs film med svake karakterer og oppbrukte påfunn og løsninger. Da hjelper det heller ikke at dataeffektene ser ganske dårlige ut. Det er aldri morsomt å se skuespillere som man tydelig ser står foran store lerretter. Det tar meg alltid ut av filmen.

Når det gjelder Dwayne Johnson som selvfølgelig spiller hovedrollen, så må jeg si at jeg er lei av hans endimensjonale rolletolkninger. Han har dessverre havnet i feil tiår, han skulle ha vært skuespiller tidlig på åttitallet når muskelbuntene var hardtslående og brutale. Hollywood har formet Dwayne Johnson til å bli en hyggelig muskelmagnet for familier. Man vet hva man får se når han har hovedrollen og han har rett og slett godt ut på dato for personer med litt filmsmak. Han har bare blitt så jævla kjedelig og tom. Jeg blir aldri lei av å se Arnold Schwarzenegger, han har alltid glimt i øyet og karisma, uansett hvor dårlig filmen er. Dwayne Johnson har blitt en sjarmløs robot som spiller den samme sjarmløse rollen de siste årene. Han kan bedre enn dette, men han sitter fast i Hollywoods rottefelle.

Dette er en hjernedød film som ikke burde ha sett dagens lys når latskapen oser ut av skjermen. Karakterene har ikke noe personlighet, skurkene i filmen består av to hele personer blottet for personlighet og utstråling. Dagens storfilmer for massene blir bare verre og verre. Jeg har snakket nok dritt om kinesiske storfilmer som stinker, men nå begynner faktisk disse Hollywoodfilmene å nærme seg de kinesiske filmene i kvalitet. Og det sier en som fremdeles elsker Battleship!

2 thoughts on “Rampage (2018)”

  1. Interessant å lese en så kritisk anmeldelse av denne filmen. Min opplevelse var preget av å se filmen i 3D på IMAX, som gjorde et posivit inntrykk. Jeg forventet en actionfilm akkurat som den endte opp med å bli, og på den måten leverte både Rampage og Dwayne Johnson til forventningene mine.

    1. Har aldri opplevd ekte IMAX, så det hjalp sikkert litt til 🙂 Husker når jeg fikk min første 55 tommers TV som veide 120 kg og like etter prosjektor med 106 tommers lerret. Jeg kjøpte så mange dårlige filmer og hygget meg med stort bilde og god lyd. Det var en ny opplevelse, helt til magien forsvant og jeg solgte alle drittfilmene jeg hadde i hyllene for jeg ble flau over hva folk kunne finne i hyllene mine. Men jeg har fremdeles Battleship, Armageddon og andre filmer jeg ikke husker nå! De rocker! 😉

      Men den sjelløse latskapsdritten som blir pumpet ut nå, nei takk. Håper og håper at Hollywood skal gå på en kjempesmell, eneste måten de lærer på når de ikke kan tømme lommebøkene til folk eller stikke en hånd ned i buksene på gutter, jenter, kvinner og menn og sikkert andre skapninger. Der sporet jeg av! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.