Visit my YouTube channel here.

Tooth Fairy (2010)

You can’t handle the Tooth! And that’s the Tooth, the whole Tooth and nothing but the Tooth! I pledge allegiance to the Tooth.

Fra et barns ståsted var ikke Tooth Fairy like dårlig som fryktet. Den første halvdelen er litt morsom når Dwayne Johnson er høy på seg selv. Folk kan mene hva de vil om Dwayne Johnson som skuespiller, han er muligens den beste muskelbunten filmverden har sett. Karisma, frekk i kjeften, muskler og glimt i øyet, Dwayne Johnson er fantastisk.

Det som ikke er like fantastisk er den siste halvdelen av Tooth Fairy som blir klissete og klisjefylt. Greit at dette er en barnefilm, men det betyr ikke at man kan tenke litt annerledes. Alt behøver ikke ikke å ende lykkelig. Tooth Fairy har lettvinte løsninger som er fordummende, noe som gjør alltid like vondt hver gang jeg ser denne type filmer.

Nå er det på tide at Dwayne Jonhson slutter med barnefilmer. I denne feminine verden der menn er nesten like jålete som kvinner, trenger vi ekte mannfolk en filmhelt som vi fant på 80-tallet. Dwayne Johnson har alt som trengs, men han trenger en skikkelig actionfilm. Kanskje Sylvester Stallone har en god ide til sin neste film der Dwayne Johnson kunne hatt en sentral rolle.

Tooth Fairy er ikke like dårlig som ryktet skal ha det til. Tro meg, det finnes mye verre filmer ute på markedet med slitsomme unger.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.