Visit my YouTube channel here.

The Other Guys (2010)

Gator’s bitches better be using jimmies!

Jeg elsker kombinasjonen Adam McKay og Will Ferrell. Sammen er de dynamitt med sin sære humor. Merkelig er det å se Mark Wahlberg som partneren til Will Ferrell. Han er ikke en skuespiller man forbinder med komediefilmer. Han er på det jevne i The Other Guys, han får ikke så mye å jobbe med, han må spille annenfiolin. Det er Will Ferrell som selvsagt er i førersetet. Oppgaven til Mark Wahlberg er å være sint og sitte måpende når Will Ferrell deler sine hemmeligheter. Ved siden av Stephen Chow er det ingen som kan spille en troverdig idiot som Will Ferrell. Man tror at Will Ferrells rollefigur mener det han sier uten å blunke. Derfor er det artig å se Mark Wahlbergs reaksjoner når Will Ferrell setter inn støt etter støt. Scenen der Mark Wahlberg møter kona til Will Ferrell er verdt sin vekt i gull.

Åpningsekvensen er herlig og energisk med Dwayne Johnson og Samuel L. Jackson. Dessverre får de to veldig lite skjermtid, men fy pokker de går ut med stil. Den scenen kommer jeg aldri til å glemme, for en idioti, for en legendarisk scene!

Liker du ikke de tidligere filmene regissert av Adam McKay, vil du heller ikke like The Other Guys. Det er veldig få actionscener her, filmen består mest av dialog og idioti. Noe av humoren bommer blink, mens det er en del som treffer blink, spesielt de to scenene med Dwayne Johnson og Samuel L. Jackson. De treffer innertier.

En idiotisk kompisfilm med to forskjellige skuespillere. Men de utfyller hverandre, selv om nok John C. Reilly hadde vært et bedre valg enn Mark Wahlberg.

4 thoughts on “The Other Guys (2010)”

 1. Ohhhh.. Liker det nye designet… Og likte egentlig ikke denne filmen.. Tror jeg ville gitt den 5 av 10 – Men skulle vell mest si det at dette var utrolig stilig.

  1. Lekte med dette designet for ett år siden, men det var mange feil på det tidspunktet. Skulle gjerne ha fargelagt det og gjort diverse endringer, men det tar lang tid og det dukker alltid opp noen nye oppdateringer, eller så dukker det opp andre “themes” jeg vil prøve. Det tar tid, det er sikkert og visst. Alltid noe nytt og spennende som må testes ut.

   Du liker ikke Will Ferrell og McKay? Anchorman?

 2. Mark Wahlberg var ikke et riktig valg, det er jeg definitivt enig i. Vet liksom ikke helt hva jeg ikke likte… Det var ikke helt min kopp med te. Er egentlig noe spesielt jeg kan si negativt, og dessverre har jeg heller ikke noe positivt heller. Anchorman synes jeg ligger på en 8 tenker jeg. Svak 9 kanskje. Den er veldig bra synes jeg, og det er kanskje derfor jeg ikke synes dette var helt på topp.Så jeg har ikke noe imot Adam McKay. Step Brothers var en veldig stor overaskelse synes jeg, den hadde jeg ventet “nada” av, og ble veldig positiv overasker over. Den ville nok få 8. Så jo da. Artige folk, men det var et eller annet galt med denne. Noe jeg ikke kan sette fingeren på, annet en at jeg satt med en følse av at jeg ikke hadde sett noe. MEN klart. Det er som jeg sier “Det finnes noen som liker datteren, og noen moren hennes” og her vil jeg nok heller ha datteren.

  PS: Vist du IKKE har sett The Landlord kortfilmen må du søke den opp. Tror den er fra “Funny or Die”

  1. Sånn er det bare noen ganger, samme som jeg ikke helt skjønner hvorfor Fight Club har blitt så stor som den har blitt. Klarer heller ikke helt å forklare hva som ikke stemmer med den filmen, merkelig.

   Hehe, så The Landlord nå, jævlig bra!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.