Visit my YouTube channel here.

Shooter (2007)

shooter

You don’t understand how serious this is. They killed my dog.

Mark Wahlberg er tilbake i Shooter. Jeg har alltid hatt sansen for denne karen, selv om han er en endimensjonal skuespiller. Han har ikke et stort register å spille på. Jeg tror egentlig han har bare ett, og det er sinna Mark Wahlberg der det lyser hat ut av øynene hans. Når jeg kom til å tenke på det har han faktisk to. Jeg glemte fløtepus Mark Wahlberg med den lyse og pinglete stemmen. Men det blir fryktelig falskt for denne karen. Gi meg en sinna Mark Wahlberg, for han digger jeg.

Shooter er en enkel film med en enkel historie. Dumme FBI agenter som ikke skjønner noe, med unntak av en mann. Gud, jeg hater dumme FBI agenter i filmer. De er så trangsynte, og det blir for dumt i lengden. Som film fungerer det faktisk, for du hater virkelig disse idiotene.

Den første timen er langtekkelig. Det skjer veldig lite, og filmen er forutsigbar. Heldigvis er den siste timen ganske bra, selv om det aldri helt tar av. Shooter mangler spenning og en god historie. Det største problemet med Shooter er den jævla lespinga til selveste Danny Glover. Hva det kommer av, vet jeg ikke helt sikkert. Selv trodde jeg at mannen hadde hatt et slag, men etter å ha lest litt på nettet er den nærmest forklaringen at han har tannregulering eller fikset tennene sine hos en dårlig tannlege. Det er ikke morsomt å høre på denne lespinga, og man må ha undertekst på for å skjønne hva i det hele tatt han sier. Han ødelegger hele troverdigheten til filmen, og man må trekke på smilebåndet hver gang Danny Glover åpner kjeften sin. Daffy Duck er tilbake, bare enda verre.

Shooter byr heller ikke på de store actionscenene, med unntak av en scene. Utenom denne scenen, er det ikke store smell her. Siden Bob Lee Swagger er en snikskytter og meget treffsikker, blir hans ofre drept fra lang avstand og det meget raskt. Ikke forvent deg noen store biljakter og mange skuddvekslinger, for det får du ikke her. Det er derfor Shooter i det minste burde ha vært mer spennende for å kompensere for de manglende actionscenene.

En ok film, men Shooter er ikke den beste snikskytterfilmen jeg har sett. Filmen er en blanding av Sniper og Jason Bourne filmene. Jeg rangerer Sniper med Tom Berenger over Shooter, for den er ihvertfall spennende til tider.

6

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.