Visit my YouTube channel here.

Anchorman: The Legend of Ron Burgundy (2004)

I’m not a baby, I am a man. I am an anchorman.

Will Ferrell spiller Ron Burgundy, som er TV-stasjonens store nyhetsoppleser og frontfigur. Anchorman: The Legend of Ron Burgundy har blitt en kultklassiker, en film som blir verdsatt høyt. Adam McKay og Will Ferrell står bak denne idiotkomedien som tøyer strikken når det gjelder idioti. Jeg har nå sett filmen to ganger, og jeg satt mer pris på humoren den andre gangen. Jeg elsker Will Ferrell og Adam McKay, og Anchorman: The Legend of Ron Burgundy var en av de første filmene jeg så som var laget av denne herlige duoen. Jeg irriterte meg over dumskapen første gang jeg så filmen, nå hyller jeg den, for Will Ferrell er kongen med stor K!

Anchorman: The Legend of Ron Burgundy er nok ikke en film for alle, spesielt ikke for dem som hater Will Ferrell. Det er som å se tilbakestående voksne med et barns sinn leve i sin egen lille verden der alt de gjør er helt normalt. Treffer ikke denne type humor, kan man trygt styre unna Anchorman: The Legend of Ron Burgundy. Men for oss som liker sær humor som ikke er typisk folkelig humor, er Anchorman: The Legend of Ron Burgundy en liten gullgruve med idioti og skuespillere som har det morsomt. Se og le!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.