Visit my YouTube channel here.

Step Brothers (2008)

I tea-bagged your drum set!

Regissør og manusforfatter Adam McKay og Will Ferrell samarbeider igjen, og da er forventningene høye. Tidligere samarbeidsprosjekter er Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby og Anchorman: The Legend of Ron Burgundy, to gode komediefilmer. Prikken over i-en er at de igjen har fått med seg John C. Reilly, som storspilte i Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby.

Step Brothers byr på den sære humoren Will Ferrell er elsket for. Semi-Pro og Blades of Glory manglet denne humoren, men nå er den tilbake og da blir det mye moro. Step Brothers starter forsiktig med to eldre menn som fremdeles bor hjemme hos sine foreldre. De klarer ikke å stå på egne bein, og de blir stebrødre når deres foreldre gifter seg. Underveis oppstår det tumulter, og Step Brothers byr på noen klassiske scener i beste Will Ferrell stil med baller og en flott slåsskamp. Jeg lo godt, helt til den siste halvtimen som ble for alvorlig og humoren ebbet ut.

Step Brothers holder dessverre ikke helt til mål, men jeg fikk det jeg var mest ute etter. Det var selvsagt latterkuler. Det er utrolig hvordan Will Ferrell og John C. Reilly klarer å holde maska! De er virkelig troverdige som dumme mannfolk som oppfører seg som småbarn.

7

One thought on “Step Brothers (2008)”

  1. John C. Reilly er berre heilt fantastisk. Saman med Ferrell kan det ikkje verta umorsomt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggers like this: