Visit my YouTube channel here.

Blades of Glory (2007)

blades of Glory

Troubled childhood? If you consider a 9 year old kid with a 35 year old girlfriend troubled.

Will Ferrell er tilbake, og denne gangen er han en kunstløper. Med seg på lasset har han den alltid vakre Jon Heder. Etter den fantastiske Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby, var forventningene høye. Men Will Ferrell har ikke med seg Adam McKay, så jeg ble litt skeptisk til humoren Blades of Glory. Og dessverre var min skeptisk berettiget.

Etter å ha sett Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby og Anchorman: The Legend of Ron Burgundy som Adam McKay regisserte, så er humoren i Blades of Glory alt for tradisjonell. Will Ferrell og Adam McKay har en utrolig sær humor som du enten elsker eller hater. Her er denne humoren blitt erstattet med lettere humor, og Will Ferrell blir mer irriterende enn morsom i denne filmen.

Filmen har noen få morsomme scener, men det tar virkelig tid før det kommer noen godbiter, men de er heller ikke så morsomme at man faller av stolen i latterkrampe. Will Ferrells rollefigur burde ha blitt utviklet mer, og Jon Heders rollefigur burde blitt erstattet med en helt ny rollefigur. For Jimmy MacElroy er virkelig en døll og kjedelig rollefigur som er bare til irritasjon.

Nei, Blades of Glory var en skuffelse. Man kan se den to ganger, så er den glemt for evig og alltid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.