Visit my YouTube channel here.

Blade: Trinity (2004)

blade trinity

The world’s changed since your time. The humans have a new hunter… Blade.

Blade: Trinity er klart den svakeste filmen i denne trilogien. Jeg liker best Blade II, for den filmen har alt. Nå er ikke Guillermo del Toro regissør i Blade: Trinity, og det merkes. I Blade: Trinity skal alt være så moderne og kult. Overspilling, feil valg av skuespillere og at filmen er for lys, ødelegger veldig mye.

Dracula ser latterlig ut der han spaserer rundt i lær. Parker Posey er bare ekkel og dårlig der hun overspiller så til de grader. Etter denne rolletolkningen hater jeg trynet på denne kvinnen med det latterlige navnet. Jessica Biel er ikke mye til skuespiller. Hadde det ikke vært for kroppen hennes, hadde hun aldri nådd langt i denne bransjen. Ryan Reynolds liker jeg, men her leverer han en av sine dårligste rolletolkninger med fryktelig dårlig humor. Det er ikke hans skyld, det er selvsagt regissør og manusforfatter. Humoren stinker, og hører ikke hjemme i Blade filmene.

Actionscenene er greie, men det visuelle mangler totalt når man ser tilbake på Blade II. Historien er dårlig, rollefigurene irriterende og da blir man sittende med nok en uengasjerende actionfilm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggers like this: