Visit my YouTube channel here.

Blade II (2002)

blade 2

There’s an old saying: Keep your friends close, keep your enemies closer.

Blade II har alltid vært en favorittfilm her i gården. Guillermo del Toro viser her at han takler denne sjangeren med stil. Det jeg liker best med Blade II er det visuelle. Fargesammensetningen og stedene vi besøker smelter i hop, og vi får en visuell actionfilm det oser klasse av.

De fleste rollefigurene har hver sin personlighet. Noen får flere minutter på skjermen enn andre. Rollebesetningen er av god kvalitet. Wesley Snipes, Kris Kristofferson, Ron Perlman og Donnie Yen finner vi i Blade II. Dessverre får Donnie Yen veldig lite skjermtid. Han sparker ræv de få sekundene han er med i. Han fortjente heller ikke måten hans rollefigur døde på. Hallo Hollywood, Donnie Yen er ikke hvem som helst!

Historien er interessant. Nå må Blade samarbeide med sine verste fiender, vampyrene. Fienden til Blade og vampyrene er ekle og nyskapende. De ser helt for jævlige ut, samtidig er de kule som bare faen.

Blade II er en film som aldri står stille. Den første timen er noe av det tøffeste jeg har sett i denne sjangeren. Kvaliteten daler litt ned når gruppen entrer kloakken. Denne sekvensen varer for lenge, og Guillermo del Toro får ikke helt opp tempoet igjen. Men fremdeles er Blade II en kjempebra film som vinner mye på det visuelle.

2 kommentarer til «Blade II (2002)»

  1. Har «fri» denne uken, siden jeg har fått diagnosen lungebetennelse, så sykmeldt i 9 dager. Blir mye film, så ser etter ting å kikke på. Aldri sett denne da jeg synes Blade1 var for dårlig, skal gi denne en sjanse, siden Hellboy2 som mer regisert av samme mann er en av favorittfilmene mine i kategorien dårlige tegneserier som blir filmer.

    1. Har alltid likt Blade 2, samme som den første Underworld-filmen. Hellboy-filmene er knallfilmer. Likte aldri så godt den første filmen, men sist jeg så den falt den absolutt i smak. Mener den andre filmen er bedre, gleder meg til å se den igjen, tror jeg må øke karakteren på den. Gleder meg vilt til Pacific Rim!

      Du får ha god bedring, og jeg håper du får sett noen fine filmer. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggere liker dette: