Visit my YouTube channel here.

Dragon Blade (2015)

dragon-blade

En stor gruppe med romerske soldater marsjerer mot Wild Geese Gate, en plass der det befinner seg mange forskjellige mennesker med forskjellige nasjonaliteter som er fanger. Soldatene som først ankommer Wild Geese Gate er på rømmen fra noen andre romerske soldater som ikke har edle hensikter, så nå er det på tide å stå sammen og slåss mot de slemme soldatene som kommer like bak.

Dragon Blade er regissert av Daniel Lee, og i hovedrollene finner vi Jackie Chan, John Cusack og Adrien Brody.

Dragon Blade er faktisk en av de bedre filmene som Jackie Chan har medvirket i det siste tiåret. Han har vært med i så mange dårlige filmer det siste tiåret, så det var hyggelig å se at han fremdeles kan levere varene og ikke minst plukke ut et bedre manus.

Problemet med Dragon Blade er at det er for mange skuespillere med i filmen, og det de har til felles er at de fleste av dem er dårlige skuespillere. Det gjør at Dragon Blade føles ut som en billig film til tider.

Men Dragon Blade ser ikke ut som en billig film. Vi får se noen dataeffekter som ikke er av beste sort, men jeg ble faktisk imponert over actionscenene og actionkoreografien er også bra.

Men det er for mange skuespillere som overspiller her, se bare på ansiktsuttrykkene deres. Hvorfor kunne man ikke ha kuttet litt ned på budsjettet når det gjelder action og brukt pengene på bedre skuespillere?

Dragon Blade føles ut som en Jackie Chan-film. Som vi vet liker ikke Jackie Chan vold, og han spiller den samme rollen han har gjort de siste 30 årene. Vold er ikke bra, Jackie Chan vet best! Han er lederen av en gruppe som forsvarer Silk Road, og i dette området finner man mennesker med 36 forskjellige nasjonaliteter. Og ikke alle er like vennlige mot hverandre.

Dragon Blade er en type film som ikke har noe nytt å tilby når vi ser nærmere på historien. Den første gruppen med romerske soldater som ankommer Wild Geese Gate hjelper til med å bygge opp en ødelagt vegg og det er starten på et vennskap mellom denne gruppen og de andre gruppene bak veggene.

Som nevnt, mange av skuespillerne er grusomme. En av de verste skuespillerne i filmen er den unge gutten, han kunne minne meg om den jævla ungen, Bob, fra House by the Cemetery. Han ser rar ut, og dubbingen er grusom. Fy faen, jeg hatet denne drittungen! Jævla Bob!

Adrien Brody er en stor skuffelse i Dragon Blade. Han spiller en livløs skurk som mangler personlighet. Når det gjelder John Cusack passer ikke han inn i dette miljøet i det hele tatt.

Hvis du har sett de fleste filmene som Jackie Chan har medvirket i de siste 35 årene, så vet du hva som venter når du setter deg ned for å se Dragon Blade. Det er en god actionfilm, men den er også veldig forutsigbar og til tider barnslig med måten Jackie Chan ter seg på som fredsforhandler. Ikke bruk vold, vold er helseskadelig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.