Visit my YouTube channel here.

Three Kingdoms: Resurrection of the Dragon (2008)

Kampen om Kina.

I hovedrollene finner vi Andy Lau, Sammo Hung og Maggie Q. Det har kommet en del gode periodefilmer fra Kina de siste årene, og brønnen er fremdeles ikke tom. Three Kingdoms: Resurrection of the Dragon bringer ikke noe nytt. Faktisk tar den mange steg tilbake.

Hva Sammo Hung gjør her, fatter jeg bare ikke. Han passer ikke inn i disse omgivelsene lenger. Hans rolle er liten og helt ubetydelig, og han spiller ikke godt her. Andy Lau går på autopilot, og den eneste som leverer litt er Maggie Q.

Det skjer alltid noe i Three Kingdoms: Resurrection of the Dragon. Mange soldater og mange kampscener gjør dessverre ikke Three Kingdoms: Resurrection of the Dragon til en bedre film. Det er Sammo Hung som er actionkoreograf, og det er normalt sett en mann en kan stole på. Men kampscenene er elendige for å si det mildt. Sakte film, nærbilder og kaos er virkemidlene, og det fungerer absolutt ikke.

Three Kingdoms: Resurrection of the Dragon mangler absolutt alt. Historie, karakterdybde, kampscener og rollefigurer med særtrekk. Alt som kunne gå galt gikk galt i Three Kingdoms: Resurrection of the Dragon.

4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.