Visit my YouTube channel here.

Jumper (2008)

Only God should have this power.

Jumper er nok en fordummende og enkel film fra Hollywood. Her får vi ikke noe som helst forklaring på hvorfor noen mennesker er født med evnen til å forflytte seg store distanser på ett lite sekund.

Karakterdybde kan man se langt etter, og historien er veldig svak. At noen fortsetter å ansette Hayden Christensen er for meg helt ubegripelig. Han er talentløs som skuespiller, og det er på tide at de fleste innser det. Han har ikke en god kvalitet som skuespiller. Han ser kjedelig ut, han er ikke spesielt pen, han kan ikke spille og han eier ikke karisma. Selv Orlando Bloom er bedre skuespiller!

Historien og rollefigurene i Jumper er til å grine av. Her skal man føle sympati med en boms som stjeler penger og ikke tjener til livets brød på en skikkelig måte? Men man kan ikke heie på Roland, da han og hans kolleger er onde. Er du en Jumper, så kommer de å dreper deg og familien din. Da blir man sittende å gi blanke blaffen i hva som skjer med rollefigurene. Det kalles ikke god filmskaping. Det er skremmende at regissøren bak The Bourne Identity og Mr. & Mrs. Smith, Doug Liman, står bak denne filmen. Ikke les de to neste linjene hvis du ikke har sett filmen. Slutten er helt på jordet når David møter sin mor. En mor som etterlater sin sønn for hun jobber for fienden. Snakk om en god mor som tar riktige avgjørelser.

Actionscenene er kjedelige og grå, altså helt lik Hayden Christensen. Jumper er en film man glemmer etter 5 minutter, og godt er det.

3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.