Visit my YouTube channel here.

Management (2008)

Take care of yourself a little… so that the people who love you don’t feel like they’re annoying you!

Management er en dramakomedie om to mennesker som møtes, men som ikke helt vet hva de vil her i livet. Mange rare valg gjør at jeg ikke tar filmen helt alvorlig, for det er en film som prøver å være dypere enn den egentlig er.

Steve Zahn er en skuespiller jeg liker, han er en skikkelig undervurdert skuespiller som fortjener større status enn den han har nå. Det bor mye i karen, jeg har aldri sett en film der han ikke leverer varene. Jennifer Aniston er ikke den beste skuespilleren, men hun gjør en grei jobb i Management.

Den første halvdelen er klart den beste. Da er filmen ganske mørk og alvorlig, helt til Mike treffer en ensom kinamann som trenger en venn, noe Mike også trenger. Da blir det mer komedie enn drama, og selv om det er sjarmerende scener vi får se, ødelegger det den fine atmosfæren man finner i den første halvdelen der vi blir kjent med to fortapte sjeler på jakt etter mening i livet.

Selv om Management er en ufokusert film, falt den mer i smak enn jeg først trodde den ville gjøre. Det er en sjarmerende og lavmælt film med en glimrende Steve Zahn i hovedrollen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.