Visit my YouTube channel here.

A Perfect Getaway (2009)

He’s really hard to kill.

A Perfect Getaway var en positiv overraskelse. Det er en thriller som i starten bruker en del klisjeer, men jeg trodde ikke på det jeg så. Da var det herlig når den store vendingen kom. Selv om jeg gjettet det ganske tidlig, var det morsomt å se en film som i det minste ikke fulgte helt den vanlige formelen. A Perfect Getaway blir veldig lik Surveillance (Kelly Lynch), mer sier jeg ikke. Eneste som skuffet og trakk ned helhetsinntrykket var slutten, som dessverre ble veldig ordinær. Jeg hadde likt en annen slutt ingen forventet.

Den første timen er litt i det tregeste laget. Det snakkes og snakkes, filmen bygger opp en atmosfære som er ganske god når det fokuseres på et kjærestepar som er litt merkelige. Filmen skal ha det til at dette paret er drapsmennene. Etter den første timen begynner endelig ting å skje, og den store vendingen kommer. Filmen er da spennende, hvem kommer til å dø? Men da husker man plutselig alle historiene til Timothy Olyphant, da har man funnet ut av slutten.

A Perfect Getaway er en ganske spennende film, og den har to gode skuespillere i Timothy Olyphant og den alltid undervurderte Steve Zahn. Steve Zahn stjeler som vanlig showet, den mannen takler de fleste roller.

A Perfect Getaway er verdt å sjekke ut, selv om slutten blir for feig og den første timen blir for treg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.