Visit my YouTube channel here.

Perfect Number (2012)

perfect number

Den snille naboen.

En matematiker som jobber som lærer på en skole, hjelper en kvinne i nød som bor i naboleiligheten når hun dreper sin tidligere ektemann. En politimann som er en tidligere skolekamerat av læreren, oppdager raskt at det er noe som ikke stemmer med historien til kvinnen. Han er helt sikker på at hun drepte sin eksmann, men det blir ikke lett å bevise når den geniale matematikeren har gjort alt han kan for å skjule og slette spor etter det som hendte i leiligheten hennes.

Jeg syntes det var noe kjent med historien underveis, det viser seg at Perfect Number er basert på den samme historien som man fant i den japanske filmen, Suspect X (2008). En film som heller ikke falt særlig i smak. Men den hadde i det minste verdenes deiligste dame i hovedrollen, Kou Shibasaki.

Perfect Number er en sjelløs, tom og svært lite underholdende film som bringer frem det verste når sørkoreanerne lager dårlig film. Karakterene er grusomme, de er grå, kjedelige og har ikke snev av liv i seg. Man bryr seg ikke om disse karakterene i det hele tatt. De kan bare brenne i helvete, for de fortjener ikke livets rett når de er så døde innvendige som de er. Og som vanlig får vi servert en stor dose melodrama mot slutten i sakte film som man blir flau av å se på. For noe søppel!

Nei, dette var en grusom filmopplevelse som stjal 2 timer av mitt verdifulle liv. Dette er en film som tror den har sjel og en sår historie å fortelle. Dra nå til helvete, sier nå jeg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.