Visit my YouTube channel here.

Nobody’s Perfect (2013)

nobodys perfect

En skoleklasse får en ny lærer. Det spesielle med denne læreren er at han er født uten armer og bein. Men han får en spesiell kontakt med barna.

Nobody’s Perfect er basert på en selvbiografi, og skuespilleren som spiller læreren i filmen er også mannen som skrev selvbiografien. Det er lett å se at denne mannen er en lærer, og det virker som om han er en veldig god en også.

Dette er en varm og sjarmerende film med en lærer som får veldig god kontakt med barna på grunn av sitt handikap. Han er også en lærer som bryr seg om hvert eneste barn i hans klasse. Han er en av få.

Dette er en motiverende film, spesielt når vi ser på læreren og hvor urettferdig livet kan være. Men han er ingen sutrekopp, han klager ikke mye og han forsøker å gjøre det beste ut av hver situasjon, både for ham selv og barna.

Den handikappede læreren har også en annen lærer som hjelper ham. Denne læreren hadde ikke en positiv erfaring når han var lærer og hadde sin egen klasse, så han lærer og ser hva en virkelig god lærer kan gjøre for barna og hele klassen.

Dette er en type film bare japanere kan lage. Den kan se litt merkelig ut, men dette er en virkelig god film for hele familien og spesielt har yngre barn godt av å se den.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.