Visit my YouTube channel here.

Don’t Cry Mommy (2012)

dont cry mommy

En ung jente blir voldtatt av noen gutter, og hennes mor er ute etter rettferdighet. Men på grunn av at guttene er mindreårige og bevisene ikke er sterke nok, så blir guttene sluppet fri. Men så skjer det noe uventet.

Don’t Cry, Mommy er bare en dårlig film. Temaet og historien er mørk, og dessverre for noen mennesker så skjer dette som vi ser i Don’t Cry, Mommy i virkeligheten også. Så når jeg setter meg ned for å se en film som Don’t Cry, Mommy, så regner jeg med at menneskene bak produksjonen tar dette temaet seriøst. Men det skjedde ikke med Don’t Cry, Mommy.

Som i Japan er det mange mindreårige som slipper billig unna etter å ha drept eller ødelagt livet til en person. Det er jo bare galt, jeg skjønner ikke hvorfor noen kan akseptere dette i det hele tatt.

Problemet, det vil si problemene, er at dette er en dum film. Som seer sympatiserer man normalt sett med offeret, men offeret i filmen er så dum at det er egentlig bedre at hun er død så vi slipper å se på hennes dumme ansikt i over 90 minutter. Jeg vil ikke røpe for mye av handlingen, men jeg kan garantere deg at du vil ikke tro dine egne øyne når det gjelder idioti og klare bevis.

Don’t Cry, Mommy er en av de verste filmene jeg har sett i mitt liv. Dette er en urealistisk film som kun får blodet til seerne å koke.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.