Visit my YouTube channel here.

Deranged (2012)

deranged

Det er noe i vannet.

Mange mennesker blir funnet døde i vannet, og det viser seg at det er innvollsorm som er årsaken. Nå forsøker myndighetene å finne en kur før flere mennesker vil dø, for her er det snakk om flere hundretusener mennesker som har blitt smittet. Menneskene som er smittet blir veldig sultne og tørste, og like før de dør oppsøker de alltid vann. De mister helt kontrollen over seg selv, og det skaper selvfølgelig et jævla kaos.

Deranged er en grei underholdningsfilm som ikke har noen store overraskelser på lager. Det blir fokus på grådighet, det viser seg at et farmasøytselskap har kuren, men da må myndighetene kjøpe opp selskapet.

Samtidig følger vi en familie der familiefaren forsøker å få tak i tablettene som kan drepe innvollsormene som hans to barn og kone har fått i seg. Det blir en hard kamp om disse tablettene, og selvsagt må han gjøre et dumt valg som selvfølgelig ingen normale mennesker hadde gjort i samme situasjon. Det er bare på film.

Karakterene er tynne, man bry seg ikke om dem. Karakterene man finner her er typiske sørkoreanske pappfigurer uten personlighet. Man får bare lyst til å slå karakterene i ansiktet hadde man vært i samme rom. Filmmusikken er også ganske kvalmende under de mest emosjonelle scenene som ikke fungerer.

Men selv med sine klisjeer blir aldri Deranged kjedelig. Det er interessant å følge menneskene som har blitt smittet med den muterte innvollsormen. Vi får se noen ekle scener hvis man ikke liker innvollsormer.

Jeg har absolutt sett verre filmer enn Deranged når mange mennesker blir smittet av noe som dreper dem hvis ikke noen finner en kur. Det er ikke bare det Deranged tar opp, den fokuserer også mye på grådighet og hvor langt enkelte mennesker er villige til å gå for å tjene til livets brød og litt til. Er det sjokkerende det vi ser i filmen? Nei, det finnes mange syke mennesker her i verden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.