Visit my YouTube channel here.

American Mary (2012)

american mary

En kvinne som har tenkt å bli kirurg, begynner å operere kvinner og menn slik at de kan oppfylle sine perverse drømmer. Problemet er at det hun gjør er ulovlig siden hun ikke er ferdig utdannet som kirurg, så hun må gjøre avtaler med mennesker som ikke beveger seg ute i dagslys. Men så mister hun kontrollen når noe uventet skjer.

American Mary er for det meste en grei film. Vi får se noen ekle og ødelagte kvinner i starten av filmen som har ødelagt sitt utseende med for mye plastisk kirurgi. De to første kvinnene vi møter er virkelig ekle og avstøtende.

Nesten alle karakterene i filmen er dårlige mennesker. Det gjør at man ikke bryr seg om noen av karakterene, man blir bare med på en tur der vi møter syke mennesker som liker å ødelegge kroppen sin.

Filmen er ikke så grafisk. Det handler først og fremst om atmosfæren som blir skapt når den kvinnelige protagonisten mister kontrollen over livet sitt. Det mest avskyelige her er tankegangen til de som liker å fikse på kroppene sine, og hva de har gjort mot seg selv når drømmen har gått i oppfyllelse.

American Mary er en film som er verdt å se da kvinnen som spiller Mary er god i rollen. Problemet er at man bryr seg ikke om noen av karakterene, og at den siste halvtimen blir langtekkelig for det skjer svært lite av interesse. Filmen har da fortalt sin historie, og den går på tomgang den siste halvtimen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.