Visit my YouTube channel here.

There’s Something About Mary (1998)

Here you’ve been in therapy, you know, thinking you blew it with the greatest girl ever, and really it turns out that getting your dick stuck in your zipper was the best thing that ever happened to you.

There’s Something About Mary er den beste filmen til Farrelly-brødrene. Dumb & Dumber er ikke langt bak. Skuespillerne i denne filmen gjør en strålende jobb, og det er artig at Matt Dillon kan spille alle slags type rollefigurer. Når Ben Stiller spiller den unge utgaven av Ted Stroehmann, så er han en jævla ekkel type. Han ser ut som en stygg huleboer, og det er jo noe av sjarmen til Ben Stiller når han spiller denne type rollefigurer. Pokker så stygg!

Åpningssekvensen i denne filmen er noe jeg alltid kommer til å huske. Absolutt alt det som kan gå galt skjer for stakkars Ted Stroehmann. Scenen med glidelåsen er en klassiker, men scenen før den der han blir herjet med av broren til Mary, er heller ikke så lett å glemme. Filmen har så mange artige og gode scener, og det tar aldri slutt.

En fantastisk komediefilm, og en av de beste komediefilmene som har kommet fra Hollywood. En nesten- klassiker rett og slett.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.