Visit my YouTube channel here.

Small Soldiers (1998)

You’ve got a lot of guts. Let’s see what they look like.

Small Soldiers er veldig lik Gremlins, bare at Small Soldiers er en lettere forvirret film som ikke helt hvilken målgruppe den ønsker å treffe. Det føltes ikke ut som om filmen er myntet på de yngste barna, heller ikke oss voksne. Mange av PG-13 filmene treffer både ungdom og voksne, men det føltes ut som om Small Soldiers er en film som forsøker å treffe de yngste barna. Tenk litt på Transformers, bare at alt er mye mindre og dramatisk, så har du Small Soldiers. Jeg ville nok tro at filmen til slutt passer for de yngste barna.

Kirsten Dunst og Gregory Smith er for gamle til å spille rollene de spiller i Small Soldiers. Det blir helt galt å bruke 16-17 åringer i en film med leketøy. Rundt 10 år hadde vært bedre, så her har man gjort et merkelig valg som gjør at man hele tiden lurer på hvilken målgruppe filmen prøver å treffe. Jeg forbinder ikke denne type leketøy med personer som nesten er voksne.

Effektene er gode, man må huske på at filmen er fra 1998. Skuespillerne som gir sine stemmer til de forskjellige leketøyene leverer varene, ikke noe mer utover det. Gregory Smith er en skuespiller uten karisma. Kirsten Dunst er alltid billig og villig, eneste rollen hun kunne spille i en periode, før hun valgte bedre roller.

Å se mennesker blir overfalt av dukker, for så å bli kneblet og bundet, fungerte ikke. Ærlig talt, hvem lar seg overmanne av små dukker? Dukkene er artige, spesielt soldatene får leke seg mye. Vi får se noen fine actionscener mot slutten av filmen som er spesielt gøy for de yngste barna.

Small Soldiers er en fin film for de yngste, vi eldre har Transformers.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.