Visit my YouTube channel here.

Starsky & Hutch (2004)

That’s me in the leather jacket and tight jeans.

TV-serien Starsky and Hutch var min favoritt TV-serie når jeg vokste opp. Bilen og rollefigurene elsket jeg, spesielt den lekre bilen. Nå husker jeg svært lite fra TV-serien, men denne filmatiseringen som er en parodi, klarer ikke i det hele tatt å få godfølelsen frem.

Jeg liker Ben Stiller, men her er han ikke morsom. Han er slitsom, ser ut som en hulemann og overspiller så det gjør vondt i tarmene. Owen Wilson er heller ikke mye å skryte av, de virker like forvirret som filmen.

Det er lite å jobbe med for moromennene. Historien er kjedelig, humoren fungerer i enkelte scener, helt til Ben Stiller setter i gang med sin overspilling. Vince Vaughn er ikke mye til skuespiller, her viser han seg fra sin verste side. Juliette Lewis er en ekkel kjerring! Faen, jeg klarer bare ikke det kvinnemennesket!

Jeg lo noen ganger, men manuset er for svakt. Med så mange komikere samlet i samme film, skulle man tro at dette ville bli skikkelig gøy. Litt gøy ble det, men det er noe daft over filmen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggere liker dette: