Visit my YouTube channel here.

Zoolander (2001)

I’m pretty sure there’s a lot more to life than being really, really, ridiculously good looking. And I plan on finding out what that is.

Zoolander er en film som mange vil hate, og som andre vil elske. Jeg havner i den siste kategorien, filmen er så idiotisk at jeg falt pladask. Er det noe å utsette på skuespillerne, så er det at Ben Stiller ikke var riktig mann til å spille Derek Zoolander. Jeg liker Ben Stiller i mer vanlige roller. I Zoolander er det lett å se hvem som hadde passet å spille denne idioten, nemlig Mike Myers. Det virker som om Ben Stiller har kopiert Dr. Evil. Det er bare en mann som kunne ha gjort dette riktig, nemlig Mike Myers. Et annet valg hadde vært hvis Will Ferrell og Ben Stiller hadde byttet roller. Ingen i Hollywood klarer å spille en idiot som Will Ferrell klarer. Han og John C. Reilly hadde vært en dødelig duo. Owen Wilson er bare herlig som vanlig, det går ikke an å misslike den karen.

For meg, og nok mange andre, er moteindustrien tragisk. Fordommene vi har klarer Zoolander å formidle. Jeg bryr meg lite om klær så lenge de er rene og ikke stinker. Mange får bedre selvtillit av å gå kledd i riktige klær, beklager, men jeg skjønner det bare ikke. Klær skaper ikke mennesker, personligheten er det viktigste. Og for å være litt stygg, pene og moderne klær hjelper lite hvis en har kjørt ansiktet noen ganger i betongveggen.

Zoolander byr på mange artige situasjoner og kjente fjes, andre penere enn andre. Paris Hilton er bare ekkel. Måtte bare nevne denne tragiske skapningen, for hun er et godt eksempel på at hun ikke er særlig smart når hun ikke skjønner at hun blir gjort narr av i Zoolander.

En fjollete film som enten vil sjarmere, eller som vil skape mye hat.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggere liker dette: