You, Me and Dupree (2006)

Et nygift par må ta seg av Dupree. Det blir ikke lett da Dupree setter livet deres opp ned på hodet.

Jeg hadde litt forventninger til You, Me and Dupree, da Owen Wilson er den skrullete Dupree. Men resultatet ble ikke slik jeg trodde. Det er helt klart at når det kommer til komedier, så må Owen Wilson ha med seg Ben Stiller eller Vince Vaughn, eller noen andre solide skuespillere rundt seg. Når han spiller mot en av de to ovennevnte, så pleier resultatet å bli meget gode filmer. Men når han må spille mot Matt Dillon, som ikke er verdens mest morsomme mann, så blir resultatet slik som i You, Me and Dupree.

Dette er en lett komediefilm, og det er ikke mange latterkulene man får her. Det er selvsagt noe scener der Owen Wilson virkelig tar av, men det er for få av disse scenene. Filmen blir rett og slett for trygg, og det hele blir for ordinært.

Hovedfokuset her er på kjærlighetslivet til de nygifte, og om hvordan Dupree får dem til å krangle. Men da burde man ikke bruke en mann som Owen Wilson i denne filmen, da mannen har vært med i noen perler som Zoolander og Wedding Crashers. Sprø filmer som passer denne avslappede mannen perfekt.

En helt ordinær film som aldri tør å ta av.

2 kommentarer til «You, Me and Dupree (2006)»

  1. Jeg har aldri tålt trynet til Owen Wilson. Jeg var ikke verdens beste barn på ungdomsskolen, jeg føler meg ganske sikker på at jeg ville satt fyr på det ekle blonde håret hans og banka dritten ut av denne ekle fyren hvis vi tilfeldigvis hadde gått på samme skole.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.