Visit my YouTube channel here.

Wedding Crashers (2005)

I hope you flip your bike over and knock your two front teeth out! You selfish son of a bitch! You leave me in the trenches taking grenades, John!

Wedding Crashers er en lett og lystig komediefilm, men som også prøver å være litt alvorlig til tider. Vince Vaughn og Owen Wilson har god kjemi, men filmen mangler sympatiske rollefigurer. Vince Vaughn ser ikke ut som en sympatisk person, han pleier alltid å spille en person som ser ned på andre og som oppfører seg som en rebelsk fjortenåring.

Rollefigurene til de to ovennevnte herrene er ikke akkurat engler, og det blir litt for mye fokus på Owen Wilsons kjærlighetsliv der han forsøker å erobre drømmedama. Filmen varer i to timer, og det er først når Vince Vaughn og Owen Wilson besøker Christopher Walken at moroa begynner. Da har filmen noen hysteriske gode scener, men etter hvert så forsvinner gnisten og det forsøkes deretter å fokusere på kjærlighetshistorien mellom Owen Wilson og Rachel McAdams. Dette fungerer greit, selv om jeg har sett bedre sjangerblanding.

Wedding Crashers burde vært klipt ned med rundt 20 minutter. Når man først prøver å fortelle en kjærlighetshistorie mellom Owen Wilson og Rachel McAdams, burde man legge litt mer arbeid i manus, for det ble for lett og dumt. Wedding Crashers har sine morsomme øyeblikk, og den har artige rollefigurer som setter sitt preg på filmen.

Selv om jeg er ganske negativ i denne anmeldelsen, så elsker jeg fremdeles filmen. Jeg måtte bare få ut det som jeg mener er svakhetene til filmen, for Wedding Crashers er en hysterisk morsom film når den først bestemmer seg for å være det. Wedding Crashers var en av de siste og virkelig gode komediefilmene som kom ut fra Hollywood før Seth Rogen og den dårligere humoren overtok styringen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.