Visit my YouTube channel here.

Dodgeball: A True Underdog Story (2004)

dodgeball

Fuckin’ Chuck Norris!

Første gang jeg så Dodgeball: A True Underdog Story, ble jeg ikke imponert. Jeg syntes den ikke var noe morsom i det hele tatt, med unntak av noen scener. Etter å ha sett den en gang til, må jeg si jeg forandret mening. Det er ikke ofte jeg ser filmer som blir bedre den andre gangen som jeg i utgangspunktet ikke likte. Det hendte med Dodgeball.

Jeg liker veldig godt Ben Stiller, og synes hans beste rolletolkning er i Zoolander. Vince Vaughn er som alltid Vince Vaughn. Ikke den beste skuespilleren, men det er noe med ham som er vanskelig å forklare.

En sprø film i beste Ben Stiller stil.

7

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.