Daredevil (2003)

I’m not too crazy about the outfit, either.

Daredevil har fått mye pepper, selv har jeg litt sansen for denne filmen. Utskjelte Ben Affleck spiller Daredevil, og han spiller den blinde våghalsen godt. Greit at mannen ikke er en fysisk skuespiller, men det gjør ikke så mye da actionscenene bruker veldig mye CGI.

I det sivile liv spiller Ben Affleck rollen som Matt Murdock godt. Hans store kjærlighet, Elektra Natchios, som blir spilt av Jennifer Garner, er også strålende her. Denne rollefiguren fikk etter denne filmen en egen spillefilm der Jennifer Garner gjentok rollen som Elektra Natchios, men det var en skikkelig kalkunfilm som var rett og slett elendig.

I Daredevil blir Elektra og Daredevil en interessant duo som har god kjemi. Selv om jeg er fan av Colin Farrell, så kler han ikke rollen som Bullseye. Han overspiller så til de grader, og dette er en av de svakeste prestasjonene jeg har sett av Colin Farrell. Hovedskurken Kingpin, blir spilt av anabole Michael Clarke Duncan. Jeg klarer rett og slett ikke denne store karen som har en forferdelig stemme. Men heldigvis får ikke mannen så mye skjermtid.

Det jeg falt for med Daredevil er at den er ganske mørk, og samspillet mellom Ben Affleck og Jennifer Garner fungerer overraskende bra. Actionscenene er av varierende kvalitet, det er også dataeffektene som varierer voldsomt. Den største skuffelsen her er kampen mellom Daredevil og Bullseye, som var direkte svak.

Daredevil er langt ifra den verste superheltfilmen som er laget. Filmen er mørk og har gode skuespillerprestasjoner av både Ben Affleck og Jennifer Garner. Men en ting plager meg, og det er kostymet til Daredevil som er direkte kinky og passer sikkert bedre i sadomasochistiske aktiviteter. Utenom det så likte jeg Daredevil som superhelt, for han var ikke uovervinnelig og han fikk mye juling.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.