Visit my YouTube channel here.

Hollywoodland (2006)

hollywoodland

I will be on television in a month… Wearing brown and gray underpants.

Hollywoodland er basert på sanne hendelser. Filmen tar for livet til George Reeves, som er mest kjent for sin rolle som Superman fra 1951-1958. Politirapportene sier at han tok sitt eget liv, men det har i ettertid vært spekulert om han ble myrdet.

I hovedrollene har vi Adrien Brody som privatetterforskeren Louis Simo, og Ben Affleck som George Reeves. Begge skuespillerne gjør en kjempeinnsats, og jeg må at dette er Ben Affleck sitt comeback etter at han giftet seg med Jennifer Lopez. Hun fikk Ben Affleck til å medvirke i noen møkkafilmer som ødela Ben Affleck sin karriere stort. Det har tatt tid for Ben Affleck å komme seg på beina igjen, og han har vel mistet mye av statusen sin etter de fæle filmene han medvirket på den tiden.

Jeg har aldri helt forstått hatet folk har til Ben Affleck som skuespiller. Han er mye bedre enn kompisen Matt Damon, og han beviser her at han er en meget dyktig skuespiller som lykkejegeren George Reeves. Vi følger Louis Simo som gjør alt for oppmerksomhet. Han er veldig lik George Reeves på det området. Her gjelder det å få sitt bilde og navn trykt i avisa. Han tror ikke at George Reeves tok sitt eget liv, og gjør alt for i finne ut av hva som egentlig skjedde den kvelden. Etter hvert begynner han å irritere mektige menn i Hollywood, og det gjør han mer bestemt på at dette ikke var et selvmord.

Hollywood er veldig lik JFK, der vi ser forskjellige teorier på hva som skjedde. Vi får aldri vite hva som skjedde, og selvmordet vil forbli et Hollywood mysterium. Filmen er ikke noe kruttkanon, og det går tregt unna. Men man blir oppslukt av Adrien Brody og Ben Affleck sine rolletolkninger.

Hollywoodland er en interessant film. Vakkert filmet og gode rollefigurer gjør at Hollywoodland er en film som er verdt å få med seg.

7

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.