Visit my YouTube channel here.

State of Play (2009)

state of play

Do you have a pen?

State of Play er til nå en av de beste filmene jeg har sett i 2009. Det er en spennende film, og Russell Crowe er endelig tilbake i form. Jeg har ikke vært imponert over Russell Crowes rolletolkninger de siste årene. Han har manglet energien og spillelyst. I State of Play er han tilbake der han skal være. Ben Affleck gjør en grei rolletolkning, men han blir for stiv. Utbruddet han får når ting blir avslørt viser at Ben Affleck ikke er den dyktigste skuespilleren, det letteste under et emosjonelt utbrudd er å heve stemmen, det gjør Ben Affleck. Jeg liker Ben Affleck, men emosjonelle scener er hans svake side.

State of Play er en film som aldri blir kjedelig i ett sekund. Tiden går fort, og det er spenning til siste sekund. Dessverre blir slutten delvis ødelagt med en vending for mye. Hadde ikke den vendingen kommet, hadde State of Play vært en enda bedre film, det er helt sikkert.

8

2 thoughts on “State of Play (2009)”

  1. Jepp, kongefilm! Gav den 8/10 selv, og en sterk karakter sådann. Aldri kjedelig, en aldeles glitrende Crowe i hovedrollen (kan han aldri skuffe?) og et intrikat plot lagt fram med en sjelden eleganse som jeg blir så glad når jeg ser. Jeg gleder meg til å se den på nytt allerede.

    1. Synes Crowe var slapp i Body of Lies og American Gangster. Han ble veldig anonym i American Gangster, og i Body of Lies hadde han egentlig ikke mye å spille på. Så jeg var glad når han viste sitt gamle jeg igjen i State of Play. Scenen når han sporer opp morderen er intens.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.