Visit my YouTube channel here.

The Greatest Game Ever Played (2005)

the greatest game ever played

I 1913 ble Francis Ouimet den første amatørspilleren som vant U.S. Open i golf. Han hadde med seg en 10 år gammel caddie!

De fleste sportsfilmer som er basert på sanne hendelser pleier å være engasjerende og gode filmer. The Greatest Game Ever Played er intet unntak. Vi har overklassen mot arbeiderklassen, og det er alltid like deilig når arbeiderklassen vinner over snobbene.

At det er selveste Bill Paxton som er regissør, er vanskelig å tro. Denne karen er kjent for sin overspilling og energi han bringer med seg til rollefigurene han spiller. Heldigvis har han fått noe beroligende, for man finner ikke mye av den negative energien i denne filmen.

Filmen går sakte men sikkert unna, og oppbyggingen er fin og oversiktlig. Skuespillerne gjør en veldig bra jobb, og slutten er spennende selv om man vet hvordan det vil gå. Gutten som stjeler showet her er Josh Flitter som spiller caddien til Francis Quimet. Fyren er en liten veslevoksen gutt som man ikke kan unngå å like. Shia LaBeouf er ikke like slitsom som han pleier å være, han har nok fått det samme som roet ned Bill Paxton. Det må være sterke saker!

Liker du sportsfilmer som er basert på sanne hendelser er The Greatest Game Ever Played en film man burde få med seg. Filmen gjør ikke mye galt. Den er hele tiden på trygg grunn, men klarer heldigvis å underholde uten at det blir kjedelig.

7

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.