Visit my YouTube channel here.

World’s Greatest Dad (2009)

worlds greatest dad

Diving’s not really a sport, it’s falling.

World’s Greatest Dad er nok en film som ikke vil få så mange seere den fortjener. Robin Williams har gått ut på dato for mange filmer siden. Han er ikke morsom når han prøver på det hele tiden, han blir bare slitsom. Robin Williams er ingen dårlig skuespiller, han har karisma. Problemet er alle de dårlige komediene han medvirket i en periode som ødela mye av karrieren. Han passer best i thrillere og dramafilmer, spesielt der omstendighetene blir absurde, som i World’s Greatest Dad.

World’s Greatest Dad er en merkelig film om en ensom lærer og hans perverse sønn som er en skikkelig idiot og drittsekk. Sønnen har kun en eneste venn, han hater resten av verden og verden hater ham tilbake. En dag skjer det en pervers ulykke, og faren får oppfylt drømmen sin. Han er i ferd med å få sin første bok utgitt, men på feil premisser.

Robin Williams er herlig i denne filmen. Rundt ham forgår det absurde ting, og Robin Williams blir bare med på turen med et fortvilt smil. Han prøver ikke å være morsom, og det redder filmen og ham selv. På en måte kunne det som skjer i filmen skjedd oss alle hvis vi hadde en pervers sønn og hadde en drøm om å skrive bøker. En skikkelig slutt får man ikke, det er en åpen slutt og man vet ikke hvordan det går videre i livet til Lance Calyton.

Gi World’s Greatest Dad en sjanse hvis du liker mørkere humor med glimt i øyet.

7

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.