Visit my YouTube channel here.

Battlefield Baseball (2003)

battlefield baseball

En farlig sport.

Battlefield Baseball er en lavbudsjettfilm fra Japan med fæle skuespillere, overspilling og dårlig effekter. Eneste store navnet i filmen er Tak Sakaguchi, best kjent for sin rolle i Versus. Han er kongen av B-filmer i Japan. Kanskje han og Bruce Campbell kan spille i samme film en gang i nærmeste fremtid. Kan skje.

Det er veldig lite baseball i filmen, noe som er skuffende. Her har vi en rollefigur som er trist etter at han har drept sin far med en ball. Han har en kastearm som kan drepe. Først når en gruppe zombier dreper laget hans, våkner han opp. Han vil ha hevn!

Man må ta en film som Battlefield Baseball som den er. Liker du ikke lavbudsjettfilmer med skrikende skuespillere og en dårlig historie, er ikke dette filmen for deg. Jeg har sett filmen to ganger nå, og det er like irriterende at det ikke er noen baseballkamper her. Det er jo ikke noe morsomt å se to lag som egentlig skal spille baseball bare slåss. Vi får kun se en kjedelig slåsskamp mot slutten av filmen, vi ser ikke noe til den første nedslaktingen.

Blod og gørr er det lite av. Battlefield Baseball prøver for harde livet å sjarmere seerne med glimt i øyet, det fungerer svært dårlig. Man kunne ha gjort så mye mer med dette materialet, Battlefield Baseball går rett i glemmeboka.

4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.