Visit my YouTube channel here.

Good Will Hunting (1997)

good-will-hunting.jpg

If you ever disrespect my wife again, I will end you. I will fucking end you. You got that, chief?

Matt Damon og Ben Affleck skrev manus til Good Will Hunting, og det manuset sikret deres fremtid. Jeg har aldri vært stor fan av Matt Damon, for han har sine begrensninger som skuespiller. Men i Good Will Hunting leverer han sin beste rolletolkning i karrieren så langt, og det er mye takket være en helt fantastisk Robin Williams som også gjør en av sine beste rolletolkninger noensinne. Jeg har aldri taklet den maniske Robin Williams, men fyren er en virkelig god skuespiller når han får de riktige rollene der han kan spille litt roligere.

Good Will Hunting er en film som engasjerer. Den første timen er meget interessant og dramatisk. Scenen der Sean Maguire tar en alvorsprat med Will Hunting om livet og opplevelser er noe av det beste jeg har sett både av dialog og skuespillerprestasjon. Den scenen er høydepunktet i Good Will Hunting, og det er en scene jeg kan se om og om igjen.

Selv om kjærlighet er et sentralt tema i filmen, synes jeg ikke samspillet mellom Matt Damon og Minnie Driver fungerer. Disse scenene ødelegger mye av atmosfæren som Robin Williams og Matt Damon har skapt, og Good Will Hunting mister litt av drivet når det blir mindre terapitimer.

8

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.