Visit my YouTube channel here.

Say Yes (2001)

say-yes.jpg

Et kjærestepar får en gal mann etter seg.

Say Yes er Sør-Koreas svar på The Hitcher. Filmen er ikke like god som The Hitcher, men Say Yes har absolutt sine øyeblikk. Say Yes starter veldig kjedelig, og det tar ikke av før det er rundt 25 minutter igjen av filmen. Filmen er aldri direkte spennende, og drapene er ikke brutale nok. Høydepunktet i Say Yes er når skurken som heter Em, brekker fingrene til Jeong-hyun. Det er jævlig å se på.

Skuespillerne gjør en bra jobb, og den gale forfølgeren er genial her. Han blir spilt av Joong-Hoon Park, som er er meget dyktig og undervurdert skuespiller. Han har spilt i en del filmer, og jeg anbefaler Nowhere to Hide og Radio Star. Der storspiller han. Det som etter hvert ødelegger mye av filmen er at Em nesten er en robot som er uovervinnelig. Em er for dominant, og han hadde drept John Ryder på ett sekund.

Say Yes er en ujevn film. Den er ikke i nærheten av The Hitcher, for Say Yes klarer ikke å skape den nødvendige atmosfæren og spenningen The Hitcher hadde. Say Yes har en fin slutt, selv om jeg ante utfallet.

5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.