Visit my YouTube channel here.

The Hitcher (1986)

You wanna know what happens to an eyeball when it gets punctured? Do you got any idea how much blood jets out of a guy’s neck when his throat’s been slit?

Rutger Hauer er stor i The Hitcher. Dette er en kultklassiker som tåler tidens tann. Politiet er dumme og udugelige. John Ryder leker med alt og alle, han er haikeren fra helvete! C. Thomas Howell som spiller det stakkars offeret er også solid der han underveis får flere sammenbrudd. Den første halvtimen er herlig når John Ryder begynner å leke med Jim Halsey. Han dukker opp overalt, og det geniale her er mangelen på dialog.

Politiet er helt udugelige i The Hitcher. De er dumme bondeknøl som ikke klarer å gjøre jobben sin. John Ryder er haikerens svar på John Rambo. Han er overalt, du ser ham ikke før han vil vise seg. Hvordan han klarer å drepe så mange politimenn på en politistasjon og i en fangetransport er uforståelig. Som sagt er han haikeren fra helvete, hans identitet vil for alltid forbli uløst.

The Hitcher er en fin film å vise til de yngste. Aldri plukk opp fremmede mennesker. Hvis noen har sett The Hitcher og plukker opp en fremmed på veien, da er du faen meg dum!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.