Visit my YouTube channel here.

The Golden Child (1986)

I dont know, maybe he cut himself shaving and bled to death looking for a kleenex.

The Golden Child og Big Trouble in Little China kom begge ut i 1986. Den ene ble glemt, den andre regnes som en klassiker. Det er ikke vanskelig å gjette hvem som blir husket av disse to filmene. The Golden Child er billig kopi av Big Trouble in Little China.

Eddie Murphy reiser rundt i verden og slenger med leppa, problemet er at han ikke er morsom. Vi har vel alle sett dårlige filmer Eddie Murphy har medvirket i, det er ikke få filmer vi snakker om her. Når dialogen ikke sitter som den skal, blir Eddie Murphy en meget umorsom mann som maser og maser. Jo mer han maser, jo mer patetisk blir det.

Jeg elsker Charles Dance som skurk, men selv ikke han klarer å redde filmen. Han går rundt kledd som en trollmann, og ingen bryr seg, ikke politiet engang. Han ser ut som en tulling, det samme gjør mange av de andre skurkene. The Golden Child prøver for mye å blande eventyr med skurker som kun ser dumme ut. Alt det gode man fikk i Big Trouble in Little China, finner man ikke her.

Noen korte actionscener får man i The Golden Child, ellers følger vi Eddie Murphy der han slenger med leppa. Historien henger ikke helt på greip, og Charles Dance må være en av tidenes svakeste og dummeste skurker.

Se heller Big Trouble in Little China.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.