Visit my YouTube channel here.

Hellboy II: The Golden Army (2008)

World, here I come.

Den første Hellboy-filmen falt aldri helt i smak. Hellboy II: The Golden Army er etter min mening en mye bedre film. Historien er ganske bra, både skurken og kjærlighetsforholdet mellom Hellboy og Liz Sherman fungerer som det skal. Alt fungerer så mye bedre i denne oppfølgeren.

Guillermo del Toro har en livlig fantasi, og her byr han på fargerike rollefigurer og en eventyrlig verden. Dette her kan Guillermo del Toro, selv om han ikke fikk det helt til i Hellboy, så tar han det igjen nå med en fantastisk fantasiverden med herlige omgivelser og vesener.

Det er ikke mye dødtid i Hellboy II: The Golden Army. Actionscenene er gode, det samme kan sies om effektene, selv om det effektene er synlige skadet det aldri atmosfæren og fortellingen som blir fortalt. Skuespillerne gjør en god jobb. Jeg visste ikke at en tidligere popstjerne fra 80-tallet ved navn Luke Goss spilte den onde prinsen. Jeg husker popgruppen Bros godt når jeg vokste opp på 80-tallet. For en forferdelig dårlig gruppe! Men det skal sies at Luke Goss ikke gjør en dårlig jobb i Hellboy II: The Golden Army, tvert imot, han kler rollen som skurken.

Nå håper jeg det kommer en tredje film i Hellboy-serien, for nå likte jeg det jeg så.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.