Visit my YouTube channel here.

Army of One (2016)

En mann som er i ubalanse bestemmer seg for å reise til Afghanistan for å fange Osama bin Laden.

Army of One er delvis basert på sanne hendelser. Filmen er regissert av Larry Charles (Bruno, The Dictator), og i hovedrollen som den psykisk syke protagonisten finner vi Nicolas Cage.

Jeg trodde at jeg ville hate Army of One, men faktisk fant jeg filmen sjarmerende. Her er Nicolas Cage i sitt ess, for her får han frie tøyler og da vet kjennerer hva som venter.

Protagonisten er en artig skrue som sier og gjør mye rart. Kjeften går i ett, han tar aldri pauser og Nicolas Cage prater på en irriterende måte som bare han kan. Man føler seg en smule skitten etter å fulgt protagonisten i denne filmen, han ser ustelt ut og man venter bare på at noen vil skrubbe ham ned med sterke kjemikaler.

Nicolas Cage må bære denne filmen på sine skuldre, han får ikke mye hjelp av de andre skuespillerne. Men Nicolas Cage vet vi klarer å bære en film alene når han er i det energiske hjørnet og spiller en eksentrisk karakter. Og det gjør han her.

Nå er ikke dette en film for alle. Det er sikkert mange som vil hate filmen, men med tanke på alle de dårlige komediefilmene jeg har sett det siste året så overrasket Army of One meg på en positiv måte, for filmen er faktisk litt sjarmerende.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.