Visit my YouTube channel here.

Remember You (2016)

Vi følger en mann med hukommelsestap. Han treffer en kvinne som gjør at han føler seg lykkelig, men hun bærer på en mørk hemmelighet.

Remember You er en sørkoreansk romantisk dramafilm som trykker på de riktige knappene hvis man liker litt dramatiske, mørkere, romantiske dramafilmer.

Protagonisten i filmen har som nevnt hukommelsestap, han har et hukommelsestap som gjør at han ikke husker de siste 10 årene. Spørsmålet er selvfølgelig hvorfor gjør han ikke det? På det punktet er Remember You interessant og engasjerende, man ønsker å vite hva som skjedde, for noe må ha skjedd siden hjernen forsøker å beskytte protagonisten.

Litt etter litt begynner protagonisten å huske litt fra fortiden, dette er en vanlig formel i denne sjangeren og man vet at kvinnen han treffer har vært en stor del av livet hans. Det er noe Remember You ikke forsøker å skjule.

Utenom det er det ikke så mye mer å si om Remember You. Det er en grei og klissete film som sikkert vil få mange til å felle noen tårer. Det er en velspilt film med to skuespillere som har god kjemi, og det er jo selvfølgelig meget viktig med tanke på den dramatiske hendelsen i livet til spesielt protagonisten som det fokuseres på.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.