Visit my YouTube channel here.

Remember Me (2010)

If you could hear me, I would say that our finger prints don’t fade from the lives we’ve touched.

Noen talentløse skuespillere får en gyllen sjanse når de får sentrale roller i storfilmer som massene elsker. Orlando Bloom var heldig med The Lord of the Rings-trilogien og The Pirates of the Caribbean-trilogien. Robert Pattinson bedåret kvinner når han fikk hovedrollen i Twilight-filmene. Selv Orlando Bloom er en bedre skuespiller enn Robert Pattinson, som verken er kjekk eller dyktig i sitt fag. Han har hatt flaks som jeg nå håper tar en slutt. For jenter, dere vet ikke hva en god og kjekk skuespiller er hvis dere mener at denne merkelige skapningen er fortryllende. Ærlig talt! Han leverer jo den samme kjedelige rolletolkningen gang etter gang. Se så trist jeg er, nå skal jeg stirre ned i bakken mens jeg sakte men sikkert vil kikke min elskede inn i øynene og hun kan se min smerte. Se hvor trist jeg er for faen! Herregud!

Emilie de Ravin har en fremtid som skuespiller. Hun er søt og hun kan spille, selv om hennes aksent er på ville veier i en del scener. Hun blir skikkelig mørk i stemmen, hun hørtes ut som en mann noen ganger når hun forsøker å skjule sitt opphav. Hun burde droppe aksenten. Alltid like sjarmerende når australierne leker med det engelskuttalelsen.

Remember Me er en film som er overalt. Det blir for mange korte historier som ødelegger fokuset på det viktigste. Her har vi to familier som har sine problemer etter at uventede ting skjer i livet. Noen kommer seg videre, mens andre stopper opp og går i en ond sirkel som ikke får en videre i livet. Mye av dette er interessant, men dybden og smerten mangler. Det fungerer ikke like bra med mobbing i denne filmen, det er så mye mer å ta tak i. Mobbingen synes jeg Remember Me kunne ha spart seg for.

Slutten er elendig for å si det mildt. Man vet aldri hva som venter når man våkner til en ny dag, det kan være din siste, men måten Remember Me avslutter på har jeg sjeldent opplevd i en dramafilm. Her skal man sjokkere seeren, jeg ristet bare på hodet. Skal man først gjøre det på denne måten, finnes det mange andre og bedre metoder å gjøre det på.

Selv med mye innhold blir Remember Me en ganske tom film uten for mye følelser. Utrolig, men sant.

7 thoughts on “Remember Me (2010)”

    1. Du tenker på den taiwanske filmen? Hvis det er den, så har jeg sett den. Den var bedre enn Remember Me, og tanken var god, men jeg skjønner ikke helt hvorfor gutten falt for denne jenta som ikke brydde seg så mye om ham. Jeg kjøpte ikke helt denne kjærlighetshistorien, men det er helt klart en film som skiller seg ut i mengden.

      Har du sett Crying Out Love, in the Center of the World (Japan)?

  1. ja det er den eg mener.
    nei men den skal eg se om eg finner og ser den. =) takk for tipset =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.